TIL VIRKSOMHEDER

TA-Vikar ved, at et godt samarbejde bygger på ærlighed og tillid – og den opgave er vi fuldt ud gearet til at udføre. Vi ved at mennesker er forskellige og derfor arbejder vi med det mentale overskud hos vores vikarer og har fokus på adfærd og tilpasningsevne. Hvad vil det sige at leve op til krav, der jo selvfølgelig varierer meget hos arbejdsgiverne i virksomhederne og hvad skal der til for at få det forventede samarbejde til at fungere optimalt?

VI SØRGER FOR ALT DET PRAKTISKE

  • Indhenter referencer

  • Indhenter straffeattester

  • Registrering af timer

  • Udbetaling af løn

I som virksomhed betaler kun en fast timepris ekskl. moms.

Kontakt os
61 31 11 82
FØLG MED!

HVAD SIGER ANDRE VIRKSOMHEDER?

“Vi på Høng efterskole har brugt TA-Vikar over en 3 måneders tid og kun været glade for den store indsats vikarerne har vist, når de har været her. Det er altid rart af få personligt kontakt til Tabitta når det brænder på om morgen og man har brug for en vikar. Det er rart både at have muligheden for at få faglært personale, men også ufaglært til de mindre opgaver vi har i vores køkken. 

Alt i alt et anbefalet vikarbureau, som har rigtig søde og kompetente medarbejdere som har løst vores opgaver vores køkken har haft brug for..”

Martin Petersen
Køkkenleder på Høng Efterskole

“Vi har brugt TA-Vikar i et par år og har altid været meget tilfredse. Der bliver altid tænkt i løsninger frem for udfordringer og der ingen tvivl om at forståelse og god kunde service er blandt nogle af de nøgleord der kendetegner Tabitta. Vi vil til hver en tid anbefale hende til andre virksomheder, der kræver et konstant højt service niveau hos deres samarbejdspartnere..”

Ivalu Secall
Praksis Manager

“Vi anbefaler på det varmeste TA-vikar! Vi har ikke oplevet, at vi ikke kunne få det vi har bedt om mht. vikarer. TA-Vikar er altid  imødekommende og venlige at snakke med når man ringer. Virkelig professionelle og de har blik for hvilken type vikar vi har brug for!”

Tina Tværmose Kaiser og Tina Dideriksen
Fazer Food Services A/S

KVALIFICEREDE VIKARER ER AFGØRENDE

KONTAKT TA-VIKAR

Som virksomhed er det helt afgørende at ens kommende vikar som person, er det rigtige match, har de rigtige kompetencer og er klædt på til at kunne udføre jobbet til alles tilfredshed i en kortere eller længere periode.

61 31 11 82