RESTAURATION

Hos TA Vikar sørger vi for fleksibel og professionel bemanding af personale til kantine, restaurant, café, industri eller køkken. Jeg kan løse alle typer arbejdsopgaver i restaurationsbranchen. Jeg bestræber mig på at vikaren er hos jer inden for kort tid, uanset hvilken type medarbejder der er behov for. Jeg kan sikre at du altid får smilende og professionelle medarbejdere med den rette mentale indstilling.

Vores kokke-vikarer arbejder selvstændigt, serviceminded og har et godt overblik i køkkenet. Samt har de fokus på kvalitet lige fra råvarerne og tilberedningen.

Vores tjenere er gode, smilende, og professionelle. Vi bestræber os for at vores tjener-vikarer er udadvendte og at de og vores kunder er et godt match.

Vores medhjælpere kan samarbejde og kommunikere med de øvrige medarbejder. De kan arbejde under pres og bevare overblikket i travle situationer.

Vores opvaske-vikarer er mødestabile, fleksible og de kan arbejde under pres, samt organisere arbejdsopgaverne og bevare overblikket i køkkenet.

KONTAKT MIG

KVALIFICEREDE VIKARER ER AFGØRENDE

Som virksomhed er det helt afgørende at ens kommende vikar som person, er det rigtige match, har de rigtige kompetencer og er klædt på til at kunne udføre jobbet til alles tilfredshed i en kortere eller længere periode.

61 31 11 82