RENGØRING

Med TA vikarservice store database af vikarer, opnår I en unik mulighed for at finde den profil, som kan afdække jeres behov. Vi lægger stor vægt på et godt samarbejde mellem vores kunder og medarbejdere. Mangler dit firma en vikar til rengøring igennem en kortere eller længere periode, finder vi sammen det rigtige match.

Vores trappevasker-vikarer er stabile og mødesikre. De er ansvarsbevidste og gør deres ypperste for at yde et godt og professionelt stykke arbejde i din virksomhed.

Vores rengøringsassistent-vikarer tager ansvar og sikre, at rengøringen er af en kvalitet, så alle lokaler fremstår pænt, rent og præsentabelt.

Vores sanitør-vikarer er uddannede og står klar til at varetage akutte skadeopgaver blandt andet indenfor rengøring, affugtning og genopbygning.

Vores renovatøre hjælper din virksomhed, hvis I har brug for at få smidt små eller store mængder affald ud. Vi sørger for at din arbejdsplads forbliver ryddelig.

KONTAKT MIG

KVALIFICEREDE VIKARER ER AFGØRENDE

Som virksomhed er det helt afgørende at ens kommende vikar som person, er det rigtige match, har de rigtige kompetencer og er klædt på til at kunne udføre jobbet til alles tilfredshed i en kortere eller længere periode.

61 31 11 82