VIL DU VÆRE EN DEL AF OS?

ANSØG OM AT BLIVE KØKKEN/KANTINE VIKAR

Svargaranti indenfor 48 timer

Ønsker du at blive en del af vores team? Ansøg via formularen og vi vil kontakte dig indenfor 48 timer.

Har du kørekort?

JaNej

Har du bil?

JaNej

Køn

KvindeMand

Fagområder

KøkkenRestaurationKantine

Uddannet indenfor området?

JaNej

Hvor mange timer ønsker du at arbejde?

I hvilket område ønsker du at arbejde?

VestsjællandMidtsjællandSydsjælland/Lolland FalsterAlle områder

Almindelige personoplysninger
De personoplysninger som du afgiver til os, kan blive videregivet kunder. Derudover kan oplysningerne blive videregivet til tredjepart, såfremt vi bliver pålagt en retslig forpligtelse herom.

Følsomme personoplysninger
Vi indhenter og behandler kun følsomme personoplysninger med dit særskilte samtykke eller i situationer, hvor vi skal overholde retlige forpligtelser.

Dine rettigheder
Du har til enhver tid ret til at få adgang til og rette i dine personoplysninger.
Har du søgt et vikariat hos TA-Vikar gemmes dine oplysninger i 3 måneder efter dit sidste vikariat, hvorefter de slettes. Ønsker du, at vi gemmer dine data herudover, skal du blot give dit samtykke hertil. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, hvorefter alle registrerede oplysninger straks slettes.

Jeg giver hermed mit samtykke til, at TA-Vikar må behandle mine personoplysninger til de formål som er nævnt ovenfor. Oplysningerne er afgivet frivilligt, og jeg har fået meddelelse om mine rettigheder som beskrevet i Persondatalovens §5 og §6. Samtidig erklærer jeg hermed at have læst og forstået virksomhedens RMI.

KONTAKT MIG

KVALIFICEREDE VIKARER ER AFGØRENDE

Som virksomhed er det helt afgørende at ens kommende vikar som person, er det rigtige match, har de rigtige kompetencer og er klædt på til at kunne udføre jobbet til alles tilfredshed i en kortere eller længere periode.

61 31 11 82