ADMINISTRATION

Hos TA vikarservice har vi erfarne vikarer, som kan hjælpe din virksomhed med det administrative arbejde. Vi har altid stor fokus på kundernes individuelle behov. Igennem vores store database af dygtige og erfarne administrative vikarer, opnår i en unik mulighed for at finde den profil, som kan afdække din virksomheds behov.

Vores sekretær-vikarer arbejder selvstændigt og effektivt. De kan hjælpe din virksomhed igennem de mangeartede opgaver, som I har i hverdagen.

Vores receptionist-vikarer kan varetage mange forskellige udfordrende administrative opgaver og kan give dine kunder en god og professionel oplevelse.

Vores bogholde-vikarer er alsidige og er erfarne, samt kan arbejde selvstændigt og effektivt med et godt overblik over de praktiske opgaver.

Vores kontorassistent-vikarer trives med frister, travlhed, koordinering og kan have mange bolde i luften uden at tabe overblikket.

KONTAKT MIG

KVALIFICEREDE VIKARER ER AFGØRENDE

Som virksomhed er det helt afgørende at ens kommende vikar som person, er det rigtige match, har de rigtige kompetencer og er klædt på til at kunne udføre jobbet til alles tilfredshed i en kortere eller længere periode.

61 31 11 82